Pajisjet Vape nga Crystal janë të mbushura me e-lëng që kanë për bazë kripën e nikotinës 2ml. Nuk ka nevojë të rimbushet me e-lëng, të karikohet ose të zëvendësohet ndonjë pjesë e pajisjes. Thjesht thithni për të avulluar.

Kompakte dhe të lehta, këto pajisje të vogla janë perfekte për t'u përdorur gjatë udhëtimeve, ose gjatë jetës së natës. Me një bateri 500 mAh, e cila zgjat deri në 600+ thithje.